Afslanken klinkt eenvoudiger dan het is

16 July 2016

Posted in Mens en Gezondheid

Hebt u last van overgewicht? Dan kunt u daar op allerlei manieren onder lijden. Persoonlijke problemen ontstaan, u krijgt misschien wel een minderwaardigheidscomplex. Omdat u mentaal minder goed in uw vel zit gaat u daardoor juist meer eten en minder bewegen. Met alle gevolgen van dien. Lichamelijk is een beetje vet natuurlijk niet erg. Maar als het teveel wordt dan kunt u gevaarlijke hart- en vaatziektes krijgen. Afslanken kan in dit soort gevallen geen kwaad. Als u al een prima postuur hebt en u beweegt genoeg dan is afslanken in onze ogen overbodig. U moet zich prettig voelen in uw eigen lichaam en dat kan alleen als u hier niet elke dag mee bezig hoeft te zijn. Het kan immers ook erg doorslaan in de zin dat u richting ondergewicht aanloopt. Dan is afslanken natuurlijk uit den boze. Het is moeilijk om een goed dieet te volgen en het is nog moeilijker om niet in een zogenaamd jojo-effect terecht te komen. Dat betekent dat als u op gewicht bent, terugvalt in uw oude patroon en al snel weer zult aankomen. Met als gevolg dat u weer moet afslanken. Gaat u afslanken? Is dat een goed voornemen van u? Dan kunt u daar wellicht wel wat hulp bij gebruiken. Dat is waar wij om de hoek komen kijken want u ons kunnen u namelijk hypnotiseren. Door hypnose te gebruiken is het namelijk mogelijk om het valse gevoel van honger bij u weg te nemen. Dit valse hongergevoel zorgt voor de lekkere trek waardoor u telkens weer aankomt. Wordt die weggenomen, dan redt u het alsnog prima in het leven. U eet dan enkel op tijdstippen waarop het gebruikelijk is dat men eet, dus tijdens ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk mag u zo nu en dan wel snacken, maar dankzij de hypnose zal ook dat met mate gebeuren. U kunt zich vervolgens richten op het afslanken. Is het afslanken eenmaal gelukt, dan hebt u dat deels aan de hypnose en deels aan uzelf te danken. Dan mag u het eten weer opvoeren tot er een normaal patroon ontstaat waarmee u het hopelijk jarenlang volhoudt. Kijkt u eens op onze website als u meer wilt weten over de voordelen van een dergelijke hypnose. Als u allerlei diëten hebt geprobeerd en u faalt telkens, dan kan dit weleens uw oplossing zijn! U vindt ons op www.hypnosepraktijk.net.

Houdt u aan uw goede voornemen: ga vandaag nog beginnen met afslanken

Afslanken kan weleens de oplossing zijn voor uw eetprobleem. Het klinkt zo simpel maar in de praktijk betekent het meestal dat u met erg veel moeite een paar kilo’s kwijtraakt. De mens is behoorlijk zwak van geest. Discipline is moeilijk voor velen en men zal sneller weer aankomen dan afslanken. Natuurlijk zijn er mensen die vastberaden zijn maar u kunt eten vaak vergelijken met een verslaving zoals roken en drank. Als u er eenmaal in zit en u bent uw levensstijl zo gewend geraakt dat u er zonder hulp niet meer uitkomt, dan gaat er niets terecht komen van uw goede voornemens. We hopen dat we hiermee aangeven hoe moeilijk afslanken kan zijn. Ga daarom iets veranderen aan uw zaak want overgewicht is geen grap. Hypnose kan u dus echt helpen. Komt u eens een sessie bij ons doen. De kans dat u na de eerste keer al effect merkt is erg groot. Dat is tevens een reden dat er slechts 3 sessies nodig zijn. Na 3 behandelingen is dat gevoel van honger, dat gepaard gaat met een gevoel van onmacht, verdwenen. Dan hebt u niet eens meer zin om al dat vettige eten tot u te nemen. Verander vervolgens van levensstijl en koopt u eens wat meer groente en fruit. Laat die zak chips staan, gooi de frituurpan het huis uit en eet minder vlees. Als u voldoende water drinkt dan is dat al meer dan genoeg vloeistof op een dag. Koffie is ook niet goed voor u. Natuurlijk mag u 1 kopje drinken in de ochtend om wakker te worden maar daar kunt u het tijdens het afslanken verder maar beter bij laten. Hebt u het idee dat u ondanks de hypnose toch niet genoeg motivatie kunt opbrengen? Weet u van uzelf dat dit altijd al een zwaktebod is geweest? Schakel dan eventueel de hulp in van vrienden of familieleden uit uw gezin. Als ook zij u niet kunnen bereiken, dan kunt u een diëtist of een personal trainer inhuren. Hij of zij kan u stimuleren en u continu tips geven die helpen bij het afslanken. Maar begin eerst met deze hypnose, dan kunt u dan zien wat er verder nog nodig is.

De zomer staat voor de deur, past u al in uw bikini?

Of u nu vele kilo’s aan overgewicht hebt of de befaamde zwembandjes, in vorm zijn willen we allemaal wel. Voor de een is dat nu eenmaal moeilijker dan voor een ander. Voor hen is hypnose zeker weggelegd. U kunt daarna eindelijk een goed dieet volgen zodat het afslanken een peulenschil wordt.

  • Geeft u vandaag nog aan dat u wilt afslanken en daarom wilt worden gehypnotiseerd door een van onze professionals.
  • Kies de locatie die het dichtstbij uw huis is en maal een afspraak.
  • Tevens kunnen we u dankzij de hypnose van diverse problemen afhelpen naast afslanken. Zo kunnen we fobieën en stress wegnemen. Geeft u dat even door, dan leggen we de reservering vast!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn