Vanaf nu kunt u overal uw webmail inzien

28 November 2016

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Is uw domeinnaam geregistreerd bij transip.be? Dan hebt u tevens de mogelijkheid om via uw domeinnaam te e-mailen. Als u een klein bedrijfje hebt dan wilt u uiteraard professioneel overkomen. Misschien hebt u een website omdat u blogger bent en wilt u graag dat mensen via uw site u een bericht kunnen sturen. Dan moet u webmail implementeren in uw site en dat kunnen wij van TransIp voor u regelen. U krijgt namelijk met webmail vele mogelijkheden om uw klandizie, fans of bezoekers aan te spreken zonder een apart e-mailaccount via een andere weg te zoeken. U hoeft niet langer gebruik te maken van Outlook, Gmail, Outlook Live, het vroegere Hotmail of een van de vele andere versies. U hebt toegang tot uw eigen inbox op uw website met webmail! Klinkt u dat als muziek in uw oren? Wacht dan niet langer maar vraag het direct via onze website aan. Deze service noemen wij “e-mail only” en kost u slechts 2 euro per maand. Uw domeinnaam laten hosten met bij passende extensie kost bij ons overigens slechts 6,95, mits u een landelijke extensie gebruikt. En ook al gebruikt u .com, dan nog bent u minder dan een tientje per maand kwijt, inclusief webmail.

TransIp voorziet u graag van webmail

Naast webmail kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Zo kunt u aldus uw gewenste domeinnaam eerst checken op beschikbaarheid en het vervolgens laten hosten op onze VPS. We maken gebruik van de laatste technieken op het gebied van hosting zodat uw site altijd een back-up heeft en goed wordt beschermd tegen virussen, spam en hacks. Implementeer webmail en u hebt een geweldige mailservice die u te allen tijde kunt gebruiken. Want u kunt er een aparte app voor downloaden voor op uw smartphone en tablet. Vanaf nu kunt u tijdens reizen, als u in het buitenland bent of alleen een 4g-verbinding hebt, snel even uw mail en status van uw site bekijken. Wat zijn hier de specificaties van?

  • U krijgt maar liefst 5 GB aan opslagruimte. Een kleine e-mail neemt niet meer dan een aantal KB in beslag dus tel uit uw winst. Het is nu eindelijk mogelijk om snel mediabestanden te versturen en te ontvangen.
  • U krijgt er een antivirusscanner bij die in realtime wordt geüpdatet en geüpgraded. Ook hebt u de mogelijkheid om zelf uw spamfilters te kalibreren.
  • En zoals we reeds hebben vermeld kunt u overal uw webmail inzien. Zowel op uw pc, laptop, smartphone als tablet. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Want zelfs als er een virtuele server kapot gaat of besmet raakt, dan zijn al uw gegevens allang geëmigreerd naar een andere server.

Kijkt u eens op onze website als u hier wat meer over wilt weten

Wist u dat u minstens 1 TB aan opslagruimte voor uw website krijgt als u uw domeinnaam bij ons host? U kunt vanaf nu snel uw foto’s en video’s digitaal opslaan en later bewerken zodat u het aan uw site kunt toevoegen. Hebt u hier verder nog vragen over? Wilt u graag een proefversie op onze webmail? Alles is mogelijk maar dan moet u natuurlijk wel eerst even contact met ons opnemen. Onze klantenservice is het gehele jaar door bereikbaar dus bel of stuur een e-mail. Webmail ondersteunt overigens zowel POP3, SMTP en IMAP zodat u van alle e-mailcliënten kunt verzenden en ontvangen. Wilt u graag uw huidige cliënt integreren met webmail? Dat is zeker mogelijk. Na het aanmaken van een account worden de gegevens en e-mails gesynchroniseerd en toekomstige e-mails naar het oude adres worden direct verzonden naar uw huidige adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn