Voor EPDM rubber van de beste kwaliteit gaat u naar Interexpress.be

2 November 2016

Posted in Woning en Tuin

interexpress.be - Epm rubberVoor EPDM rubber gaat u naar de website Interexpress.be. Dit is een webshop dat zich bezighoudt met de verkoop van EPDM rubber in de breedste zin van het woord. U kunt hier terecht voor:

  • Dakbedekking
  • Daktotaalpakketten
  • Standaard dakrollen
  • Stroken

Ook voor het aanleggen van hemelwaterafvoeren kunt u hier uitstekend slagen. Het aanleggen kan pas echt beginnen wanneer u beschikt over de juiste lijmen en kitten. Ook deze items kunt u hier verkrijgen. Laat uw dak dus bedekken op met professionele producten, waar u jarenlang plezier van kunt beleven. U weet in ieder geval zeker dat u op deze manier altijd een droog dak boven uw hoofd hebt.

Waarom EPDM rubber op menig dak ligt

Een huis dat niet meer voldoet aan de voorwaarden qua leefruimte, dat huis hoeft niet direct perse verkocht te worden. U kunt namelijk ook besluiten om er een uitbouw aan te maken. Dit levert u op relatief gemakkelijke wijze een veel groter oppervlak op. Een paar meter erbij kan al een enorm verschil maken. Daarbij heeft het als grote voordeel dat u dus niet hoeft te verhuizen. De kinderen kunnen gewoon op hun school blijven, uw vertrouwde buurt hoeft u niet te verlaten en van uw fijne huis hoeft u geen afstand te doen. Om te kunnen verbouwen is het wel belangrijk dat er goed nagedacht wordt over het hoe en wat. Daarbij is ook de materiaalkeuze van groot belang, vooral als het gaat om de dakbedekking. Heeft u er al over nagedacht wat u wilt hebben liggen op het dak? Wij adviseren u graag over de verschillende opties die u heeft, maar eigenlijk is er maar één type écht ideaal in gebruik. We hebben het dan over EPDM rubber. EPDM rubber is al jarenlang enorm populair. Bijvoorbeeld qua prijs is een erg aantrekkelijk. Het is erg voordelig in aanschaf, wat betekent dat het toereikend is voor ieder budget. Het betekent overigens niet dat goedkoop duurkoop is. Integendeel zelfs, want EPDM rubber kent een zeer lange levensduur. Legt u dit jaar nog EPDM rubber op het dak van de uitbouw? Dan hoeft u er minimaal pas over 50 jaar weer bij om het te vervangen. De kans is groot dat u er nog langer dan 50 jaar plezier van kunt beleven. U kunt zich dus goed voorstellen dat veel mensen ervoor kiezen om EPDM rubber op het dak neer te leggen, omdat het eigenlijk geen nadelen kent. De populariteit van dit rubber neemt alleen maar grotere vormen aan, ook omdat het een duurzaam verantwoorde keuze is. Zoals u wellicht weet is men steeds meer bezig met het milieu. Het wordt steeds belangrijker om producten te maken die milieuvriendelijk zijn en zo lang mogelijk mee kunnen gaan. Wilt u nou ook meer te weten komen over EPDM rubber en eventueel gelijk tot bestellen overgaan? Neem eens een kijkje op de website Interexpress.be. Hier kunt u gelijk de artikelen van uw wensen bestellen, zodat u alles in één keer bij de hand hebt om te kunnen starten met het maken van een waterdicht dak.

Niet alleen voor daken te gebruiken

Ook voor vijvers is dit materiaal erg geschikt. Juist voor deze toepassing moet het rubber van een ontzettend goede kwaliteit zijn. Er moeten immers geen scheuren in ontstaan. Gebeurt dit wel? Dan kan het water weglopen en moet de hele vijver in zijn totaliteit vervangen worden. Dat is een immense klus, waar niemand op zit te wachten. Twijfel dus niet over het gebruik van dit rubber, want het is voor meerdere toepassingen echt de beste keus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn